November 2017: Masterclass “Hoe krijgen we de reputatie die we willen hebben?”

Deze actuele vraag staat vrijwel in iedere boardroom hoog op de agenda. Jij hebt daar, als management-assistant, een verrassend belangrijke rol in stelt Mildred Hofkes. Welke actieve rol jij hierin kan spelen, leer je onder leiding van Mildred Hofkes, oprichter Bureau Hofkes Reputatiemanagement en NieuwBestuur, tijdens deze masterclass. 

Je gaat inhoudelijk kennis maken met reputatiemanagement en stakeholderbeleid en welke impact het thema ‘reputatie’ op jullie organisatie heeft. Aan de hand van interviews met ervaringsdeskundigen (wat doe je als jouw baas persoonlijk onder vuur komt te liggen?) en cases vanuit de praktijk wordt het onderwerp uitgediept. De masterclass sluit zeer goed aan, voor de deelnemers die daarbij aanwezig waren, op de masterclass over stakeholders en dilemma’s. Maar ook voor deelnemers die nog blanco zijn op het gebied van reputatiemanagement, vormt deze masterclass een absolute ‘must’ in het huidige transparantie-tijdperk!

Deze Masterclass is bedoeld voor ervaren management-assistants en PA’s die interesse hebben in dit boeiende onderwerp en van dichtbij ervaren hoe belangrijk reputatiemanagement voor jouw organisatie en bestuurders is. Deze masterclass is een herhaling van de masterclass van 23 juni jl. bij Heineken Experience.

Locatie: nntb
Deelnameprijs: 295 euro excl. BTW.
Interesse? Mail ons!